"Fratele" mai mic al celui mai bun telefon din 2014

Tot ce trebuie sa stii despre LG G3 S - si de bine, si de rau

Scroll

LG G3 a fost desemnat, alaturi de iPhone 6, telefonul anului 2014!

Nu stiai asta, nu? Ei bine, G3 S este “fratele” mai mic!
Are 10.3 milimetri grosime si 133.5 grame greutate.
Display de 5 inch HD – e bine pentru ca nu pare ca tii la ureche o tableta.
Ecranul are 16 milioane de culori – barbatii probabil stiu doar vreo 10.

Camera e facuta de Sony si are 8MP si te ajuta in multe situatii – are HDR si auto-focus laser! Suna bine, nu? Poti sa lasi acasa aparatul foto cand pleci intr-o excursie. Camera secundara e de 1.3MP – nu poti pune pozele in rama, dar sunt bune pentru Facebook. Filmeaza si 1080p cu 30 de cadre pe secunda.

Bateria e calcaiul lui Ahile pentru smartphone-uri. La G3 S este de 2.450 mAh. Adica iti ofera o zi in care sa stai pe net, sa faci poze si sa vorbesti cu toti prietenii. Daca te joci insa FIFA in timp ce esti invitat la rude, s-ar putea sa ramai fara baterie pentru a chema un taxi care sa te scape de plictiseala.

Vine cu Android KitKat, insa se anunta si un update la Lollipop in viitor. Suna delicios, indiferent ce ar fi.

Are procesorul quad core al celor de la Snapdragon care face fata cand vine vorba de gaming. Pana la urma, exista multi oameni care au calculator cu doar 2 nuclee si acum. Poti naviga cu usurinta pe internet cand mergi cu metroul la munca, daca nu e prea aglomerat, desigur.

Daca vrei sa creezi o atmosfera prielnica la un picnic, poti folosi telefonul. Totusi, sa fii atent – iti trebuie si un card microSD. Cei 8GB disponibili se vor umple imediat daca faci multe poze si cumperi discografia Pink Floyd.

Sa nu uitam un alt lucru important. Aspectul! Carcasa de metal ofera senzatia unui telefon premium si vei atrage atentia cand il scoti din buzunar.

Carcasa din spate poate fi scoasa, ceea ce inseamna ca poti inlocui bateria daca aceasta incepe sa te surprinda neplacut dupa 1 an.

Are si nota buna pe GSM Arena (7.4). Imaginati-va ca e un fel de Imdb, doar ca pentru telefoane.