Teodora Maftei

"LONDON UNEDITED" Exclusive Photography Exhibition

Scroll

Teodora Maftei, colega noastra ranita in "Colectiv": un fotograf pasionat, mereu in cautarea celei mai bune imagini

Reporter, redactor, fotograf si blogger, Teodora Maftei, una dintre persoanele ranite in incendiul din clubul Colectiv, a fost intotdeauna incantata ca viata i-a oferit sansa sa faca ceea ce ii place cu adevarat. In ultimii zece ani, a cutreierat lumea-n lung si-n lat, surprinzand cele mai frumoase imagini prin prisma camerei sale foto.

A fost pe stadion la cele mai importante meciuri si concerte si a fotografiat sportivi si artisti de renume mondial. Tot pasiunea pentru fotografie si muzica a adus-o si vineri seara in clubul Colectiv. In acest moment, Teodora Maftei este internata la Spitalul Clinic de Urgenta Chirurgie Plastica, Reparatorie si Arsuri.

Teodora Maftei se pregatea de lansarea unei noi expozitii de fotografie, luni, 2 noiembrie, care avea ca tema Londra - LONDON UNEDITED - "a series of unphotoshopped photos by Teodora Maftei". Cei care ii cunosc talentul fotografic o urmaresc cu interes pe site-ul T.O Photography, acolo unde publica imaginile la care tine cel mai mult. Mai jos fotografiile ce fac parte din expozitie:


Expozitia va avea loc luni, ora 19:00, la The London Street Atelier. Veti putea cumpara pozele pe care Teo le-a pregatit pentru expozitie si toti banii vor fi donati familiei Teodorei pentru tratamentele ce vor urma.
Pagina evenimentului https://www.facebook.com/events/1486282781700733/


Vezi aici imaginile surprinse de Teodora la Londra pe pagina ei de Facebook.

2015 UK Expedition powered by Nikon (The photos were taken with Nikon 1 J5) All digital photos belong to Teodora Maftei...

Posted by Teodora Maftei Photojournalist on Monday, June 22, 2015

Nu este pentru prima oara cand viata o pune la incercare pe Teodora. A fost operata de 7 ori, dintre care de 3 ori pe creier. Sindromul care i-a dat viata peste cap lui Teo se numeste „chist arahnoidian de fosa posterioara”, adica o acumulare de lichid aflata pe creierul mic, inspre ceafa. Cel mai grav este ca nu poate fi eliminat si este asociat cu hipertensiunea intracraniana. Din cauza asta a avut si o tromboza venoasa, adica i s-au spart doua vene pe creier, a facut o criza de epilepsie si a ajuns inconstienta in toiul noptii la spital.

CITESTE MAI MULTE DESPRE TEODORA: A avut nevoie de 3 operatii pe creier ca sa isi dea seama ca viata e frumoasa! Afla povestea cu final fericit a lui Teo!

Incepand din aceasta saptamana puteti vedea Londra, intr-un mediu virtual, prin intermediul fotografiilor realizate de Teodora Maftei. Cu sprijinul Cameleo.ro, toate fotografiile lui Teo din cadrul expozitiei "LONDON UNEDITED" pot fi vizualizate si achizitionate de pe pagina dedicata. In plus, cu ingaduinta familiei Teodorei, toate fondurile colectate in urma vanzarii fotografiilor vor fi donate in contul deschis de Crucea Rosie Romana, in cadrul campaniei “Noua ne pasa”. Livrarea fotografiilor catre orice destinatie din Romania este gratuita, dar in curand va exista si optiunea de livrare către destinatii din Uniunea Europeana. Mai multe informatii sunt disponibile aici.

Fotografii: Facebook Teodora Maftei, http://teo.photography